Card bancar, online

Cumparaturile online au devenit foarte sigure in ultimii ani, astfel incat nu trebuie sa te temi de absolut nimic. Intri pe website-ul dorit din grupul nostru, plasezi comanda alegand metoda de plata Card bancar online – procesator de plati NETOPIA mobilPay, iar dupa finalizarea comenzii vei fi redirectat catre serverul securizat pentru plata. Te rugam sa introduci cu atentie datele card-ului.

Transfer bancar

Transferul bancar este efectiv plata prin banca – Op (ordin de plata) – acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne transmiti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate din cadrul grupului va integra comanda spre procesare si nu vom astepta intrarea efectiva a banilor in banca, lucru ce ar putea intarzia intre anumite banci.

Datele noastre pentru plata sunt:

SC Unique Flowers Corner SRL,
CUI 36503119,
J40/11851/2016
CONT RO74UGBI0000872001857RON
Garanti Bank

Cash prin ridicare de catre un curier

Poti alege sa achiti cash unui curier, insa DOAR in avans, inainte de livrare. De asemenea, te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta metoda de plata este disponibila pentru Bucuresti si zonele llimitrofe si faptul ca se percepe o taxa suplimentara de 10 RON, TVA inclus pentru deplasarea curierului la adresa indicata.

Plata la livrare

Acceptam plata la livrare pentru Bucuresti si Ilfov,